Wave Agency

Butik en Wave bundelen krachten

Vanaf 1 maart 2024 zijn Wave Agency en Butik nog nauwer gaan samenwerken.
Butik Agency heeft een meerderheidsbelang in Wave Agency genomen. Meja maakt de omgekeerde beweging en stapt na zeven jaar uit Wave Agency. Wave Agency oprichter Kurt Tuypens en mede-vennoot Koen Heyvaert blijven aan boord en zetten de dagelijkse leiding van het bureau verder.
De afgelopen jaren werkten Wave en Butik al succesvol samen op een aantal klanten en er was daarnaast ook een goede menselijke connectie. Wave wil verder inzetten op ‘converting fans into business’ met de focus op sport, muziek en lifestyle.
Na Covid heeft Wave Agency de afgelopen 2 jaar terug een mooie groei gekend, met nieuwe (internationale) klanten en projecten. De propositie van beide groepen is heel complementair en door hun gezamenlijk aanbod staan deze bedrijven nog sterker in de markt. Door de bestaande samenwerkingen kennen de teams elkaar ook, wat een groot voordeel oplevert in deze ‘people gedreven business’.
Met de nieuwe partner brengt Wave Agency nog meer expertise aan boord en mikken ze samen op verdere groei binnen de wereld van sportmarketing en -communicatie.